Equip


Montserrat Pérez Cardelús

Farmacèutica Titular.
Doctora en Farmàcia per la Universitat de Barcelona. Master en Homeopatia Spagyrica: Medicina Tradicional d'Occident per la Universitat de Girona. Experta en Homeospagyria per la Societat d'Estudis e Investigacions Spagyricas. Estudis de Terapèutica Homeopàtica del CEDH. Farmacèutica Especialista en Farmàcia Hospitalària. Farmacèutica Especialista en Microbiologia i Parasitologia. Diplomada en Sanitat per l'Escola Nacional de Sanitat. Màster en Microbiologia dels Aliments i Higiene de Col·lectivitats per l'Institut Pasteur de Lille. Diplomada en Òptica Oftàlmica i Acústica Audiomètrica per la Universitat de Barcelona.

Violeta Sánchez Rodríguez

Farmacèutica Adjunta.
Llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona. Tretze anys d'experiència com a farmacèutica en oficina de farmàcia.

Maria Teresa Buscà Quadrada

Farmacèutica Adjunta.
Llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona. Vint anys d'experiència com a farmacèutica en oficina de farmàcia. Títol de Deshabituació Tabàquica.

Mª Neus Pérez Cardelús

Auxiliar Farmàcia.
Tècnica comptable, responsable del departament d'administració i compres.

Contacte
Nom:
 
n° de contacte:
 
Email:
 
Comentaris:
Captcha:
    CAPTCHA IMAGE
 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Accepto  / Podeu canviar la configuració o obtenir més informació  punxi aquí